Karapınar Spor adı ile uzun yıllar Konya Amatör spor müsabakalarında top koşturan ve daha sonra isim değişikliği ile Karapınar Belediyespor adını alan yeşil siyahlı camia eski günlerini yâd ettiler.

Yıllarca Karapınar Spor’da futbol oynayan ve yöneticilik yapan İsmail Kolaylı’nın organize ettiği program ile bir araya gelen yeşil siyahlı kulübün sporcuları, yöneticileri eski günlerde yaşadıklarını yâd edip birbirlerine anlatarak keyifli dakikaların yaşanmasına vesile oldular. Etkinlikte misafirlere çorba, etli pilav, tatlı ikram edildi.

İsmail Kolaylı bu konuda şunları söyledi,” Karapınar Spor camiası olarak birlik beraberliğimiz dostluklarımız hala dün gibi devam etmektedir. Aradan yıllar geçmiş olsa da birbirimize olan sevgimiz, saygımız, dostluğumuz, arkadaşlığımız devam etmektedir. Amatör ruhunu yaşamış sporcu, yönetici arkadaşlarımızla bir araya gelmekten dolayı hepimiz son derece mutlu olduk. Eski günlerimizi tekrar yad ederek neşeli bir gün daha geçirmiş olduk. Bu organizasyonu her yıl yapmayı ve geleneksel hale getirmeyi hep beraber kararlaştırdık. Bu bayramda mazeretleri nedeniyle etkinliğimize katılamayan arkadaşlarımız inşallah önümüzdeki bayramda katılırlar. Toplantımıza katılan, katılmak isteyipde katılamayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi