Açılışa Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, Kuruluş Başkanlarından Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Kocatürk, Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Doğan Yarımoğlu, vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu “ İlçemize Seramiksan Firmasına ait Seramiksan Karapınar Mağazası’nın açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Böyle güzide bir mağazanın ilçemizde de açılmış olması sevindiricidir. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken, mağazayı açan arkadaşlarımıza da hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. İlçemiz sosyal ve ekonomik olarak hızlı bir şekilde ilerlemektedir. İlçemizde konut ve işyeri sayısı her geçen gün artmaktadır. Karapınar’da yeni yeni işyerleri ve mağazalar açılmaya devam edecektir. Çünkü yıldızı parlayan ve geleceği parlak bir ilçe konumundadır”dedi

Hacı Ömerli Camii İmam-Hatibi Muhammet Özoğlu’nun yaptığı çok güzel duanın ardından açılışı Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ve katılımcılar ile birlikte yapıldı. Açılışı yapılan mağaza katılımcılar tarafından gezildi.

Mağaza sahipleri Mustafa Şentürk ve Emin Genç açılışa katılan ve mağazayı gezen misafirlerine pasta ve meşrubat ikramında bulundular.

Yeni açılışı yapılan Seramiksan Karapınar Mağazası sahipleri Emin Genç ve Mustafa Şentürk şunları söylediler, İşyerimizin açılışına katılan Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ve diğer katılımcılara teşekkür ediyoruz. Mağazamızda Seramiksan fayansları, Ege Seramiksan, Nil Banyo, mutfak aksesuarları, duşa kabinleri, bataryalar denko dolapları, granitler’in bulunduğunu, vatandaşlarımız tarafından gezilip görülmesi menfaatlerine olacaktır”dediler

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak Seramiksan Karapınar Mağazası’nın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını, bol ve hayırlı kazançlar dileriz.