İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım’ın eşi Aysel Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy’un eşi Özlem Aksoy ile İlçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Hatice Soran ile birlikte Asker ile Polis Şehit Aileleri evlerinde tek tek ziyaret edilerek Anneler’e çiçek ve çeşitli hediyeler verildi.

Şehit Anneleri olsun, Şehit Ailelerinin yakınları olsun bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve ziyarete gelen Kaymakam’ın Eşi Aysel Yıldırım’a, İlçe Emniyet Müdürü Eşi Özlem Aksoy’a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Hatice Soran’a böylesine anlamlı “Anneler Gününde” hatırlandıkları, evlerine kadar gelerek ziyaret ettikleri için sonsuz teşekkür ediyoruz”dediler.

İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım’ın Eşi Aysel Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un Eşi Özlem Aksoy şunları söylediler “ Anneler Günü nedeniyle Şehit Annelerini ve yakınlarını evlerinde ziyaret etmek için kendi aramızda bayanlar olarak böyle bir karara vardık. Daha önce Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Garnizon Komutanımız ve diğer yetkililerimiz Şehit ailelerini Milli ve Dini Bayramlarda zaman zaman ziyaret ettiklerini biliyorduk ama bayanlar olarak şimdiye kadar Şehit Ailelerine bir ziyaret yapılmamıştı. İlk olarak böyle bir ziyareti bu anlamlı “ Anneler Gününde” gerçekleştirmeyi düşündük ve isabetli de oldu. Şehit Aileleri bu ziyaretimizden ayrıca çok mutlu olduklarını bizlere ilettiler. Annelerin şefkati, sevgilerini ifade biçimi, gözlerimize baktıklarında yüzlerinde açan çiçekler, bizi ciddiye alışları, ellerini başımızda gezdirdiklerinde hissettiklerimiz asla değişmiyor. Daha doğrusu bizi biz yapan her şeyde imzası olan Annelerimiz iyi ki var, vefat etmiş olan Annelere Allah rahmet eylesin. Anneleri dünyada olanların ise Annelerine sıkı sıkı sarılmaları gerekir. Çünkü sayılı günlerimiz çabucak geçiyor. Çünkü Dünyanın eşi bulunmayan tek varlığı, yaradılışın en bulunmaz örneği Annelerdir. Anneler, her şeyi görmeseler bile kalpleriyle duyarlar. Hangi yaşta olursak olalım, bugün yaşamımızı borçlu olduğumuz Annemize sarılalım. Eğer yaşamıyorsa O’nun arkasından dualar edelim, resmini elimize alıp bir öpücük konduralım. Anneciğim” diyelim ona, Bugüne kadar seni üzdüysem, özür dilerim, seni çok seviyorum, ölene kadar da çok seveceğim diyelim” diye konuştular.

Şehit Aileleri ziyaretlerinde duygulu anlar yaşandı. Ziyarete gidenler, Şehit Annelerine ve yakınlarına şehitlerimizle ilgili sabırlı olmaları ve dua etmeleri yolunda tesellilerde bulunuldu.