Seminer’e Konuşmacı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Strateji Şube Müdürü İsmail Polat, Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Halime Alp, Dr. Birsen Solak, Murat Çiftçi ve Öğretim Üyeleri, MYO Genel Sekreteri Durmuş Ali Yarımoğlu ile Öğrenciler katıldı.

Karapınar Aydoğanlar MYO Gıda Teknolojisi Öğrencisi Hümeyra Taşkın ve Kalite Kontrol ve Analiz Bölümü Öğrencisi Muttalip Sert’in sunuculuğunda yapılan seminer’de, Karapınar Aydoğanlar MYO Müdür Yardımcısı Halime Alp’in açılış konuşmasında onur konuğumuz Sosyal Güvenlik Kurumu Strateji Şube Müdürü İsmail Polat’a vereceği seminerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

SÜ ve Karapınar Aydoğanlar MYO çalışmaları, dün ve bugün geldiği son durumu slayt eşliğinde hep birlikte izlendi.

Konuşmacı Sosyal Güvenlik Kurumu Strateji Şube Müdürü İsmail Polat konuşmasında “ BAŞARI, KARİYER VE MOTİVASYON” konularında örnekler vererek çok güzel açıklamalarda bulunarak çok başarılı bir seminer verdi. Seminer karşılıklı soru ve cevap olarak tamamlandı. Karapınar Aydoğanlar MYO Genel Sekreteri Durmuş Ali Yarımoğlu tarafından SGK Strateji Şube Müdürü İsmail Polat’a teaşekkür belgesi verildi.

Öğrenciler bu konuda şunları söylediler. “ Karapınar Aydoğanlar MYO Müdürü Prof.Dr. Hakan Yalçın başta olmak üzere, Müdür Yardımcılarına, Öğretim görevlilerine, MYO Sekreterliğine öğrencilere yönelik olarak böylesine faydalı konferans ve seminerler düzenlemelerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çünkü biz öğrenciler olarak konferans ve seminerlerde verilen çok faydalı bilgilerden çok şeyler öğrenmekteyiz ve bizlere bundan sonraki yaşamlarımızda verilen bilgiler ışık olup geleceğimizi aydınlatacağına inanıyoruz.”dediler