Mehmet UNCUOĞLU, “ 31.08.2015 tarihi itibariyle kayıtların başladığını; 4. Sınıfı bitiren bütün öğrencilerin kayıt için velileri ile birlikte yanlarına T.C. kimliklerini alarak okula müracaat etmelerinin yeterli olacağını söyledi. Bu yıl kayıt olan öğrencilerin okul kiyafetlerinin okul idaresi tarafından ücretsiz olarak karşılanacağını belirten okul müdürümüz, hoşgörüsü ve bilgeliği ile Konya’nın manevi önderi olan Mevlana’nın adı verilen okulumuzun memleketimize hayırlı olması dileğinde” bulundu.

Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Kurucu Müdürü Mehmet Uncuoğlu, 1964 yılında Karapınar da dünyaya geldi.1985 yılında Karapınar İmam hatip Lisesini bitirdi.1986 yılında girdiği İzmir İlahiyat Fakültesini 1991 yılında tamamladı.1992 yılında başladığı Bitlis Anadolu Öğretmen Lisesine atandı. Aynı okulda müdür yardımcılığı yaptı. Beyşehir Anadolu Öğretmen Lisesinde Öğretmenlik ve Seydişehir İmam Hatip Ortaokulunda müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.17.06.2015 tarihinde İlçemiz Karapınar İmam Hatip Ortaokuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi  Öğretmeni olarak atanmıştır. Buradan İlçemize yeni açılan Mevlana İmam Hatip Ortaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirilmiştir.

Bizde Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Kurucu Müdürlük görevine getirilen Mehmet UNCUOĞLU’na yeni görevinde sağlık sıhhat içerisinde üstün başarılar dileriz.