Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline “ Proje döngüsü yönetimi ve hibe projesi hazırlama “ semineri veriliyor.

 Öğretmen Evi toplantı salonunda yapılan ve 2 gün sürecek olan seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nizamettin Tezcan, İlçe Milli Eğitime bağlı öğretmen ve personeller, kaymakamlık ve diğer kurumlardan personeller katılıyor.

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) ile birlikte ortaklaşa yapılan eğitim seminerine konuşmacı olarak, MEVKA Uzmanları Murat Doğan ve Veli Yılmaz katılıyor.

MEVKA Uzmanları Murat Doğan ve Veli Yılmaz, seminerde proje döngüsü yönetimi, başvuru formunun doldurulması, bütçenin hazırlanması konularında slayt eşliğinde geniş bilgiler verdiler.

Uzmanlar Doğan ve Yılmaz, Konya ve Karaman iline bağlı ilçelerde hibe projesi hazırlama kapasitesinin artırılmasını amaçlıyoruz. Verilen eğitim hem Mevlana Kalkınma Ajansına hem de hibe desteği veren diğer kurum ve kuruluşlara proje hazırlama noktasında fayda sağlamaktadır” dediler