Mustafa Şener Ortaokulu adına yürütücülüğünü Fen Bilimleri Öğretmeni Merve Gül SAVRAN'ın yaptığı çalışmada çeşitli meslek gruplarından gönüllü kişiler okulda mesleğini öğrencilere tanıtmak üzere misafir edilen CEYHAN öğrencilerle buluştu.

Kasım Ayı meslek tanıtımı için okula davet edilen Karapınar Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri ve TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumlusu Musa CEYHAN,öğrencilere mesleğin inceliklerini,avantajlı ve dezavantajlı yönlerini aktardı.Bilginin yayın ve dağıtımı hakkında ilgili;araştırmayı, okumayı ve yazmayı seven öğrencilere bu mesleğin inceliklerini,meslek etiğini,meslek için gerekli becerileri anlatan CEYHAN'dan öğrenerek elde ettikleri bilgiler öğrencilere mesleğe yatkınlıklarını ölçmede yardımcı oldu. Ayrıca Musa Ceyhan Karapınar'ın dünü ve bugünü,çevre sevgisi,ağaçlandırma,erozyonla mücadele, TEMA Vakfı hakkında da genel bilgiler vererek,öğrencilere çok çalışmalarını,çok kitap okumalarını,çevreyi temiz tutmalarını, doğal varlıklarımızı korumalarını, fidan dikmelerini, Büyüklerine saygılı, küçüklerini sevmelerini ve korumalarını, vatana hizmet yolunda özveri içerisinde çok çalışmalarını önerdi.

CEYHAN, Öğrencilerden gelen soruları tek tek anlayacakları şekilde cevaplandırdı. Öğrenciler ise vermiş olduğu faydalı bilgilerden dolayı çok memnun olduklarını belirterek Musa CEYHAN'a teşekkür ettiler.