Konya Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Metin TÖKE ve Başkan Yardımcısı Ramazan DOĞAN'a, Karapınar Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Halil AKER, Muammer ÜNVER, Deniz BEYDİLLİ, Süleyman DURMAN, Mecit IŞIKCI, Gazi AYDOĞDU eşlik ederek bilgi alışverişinde bulunup görüş ve istekleri dinlendi.

Konya Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı METİN TÖKE, Başkan Yrd. Ramazan Doğan birlikte Karapınar Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, 01-02 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek güncel konular hakkında bilgi alışverişinde bulunup, Konya Türk Sağlık-Sen Üyelerinin isteklerini dinlediler.

Konya Türk Sağlık Sen Başkanı Metin TÖKE yapmış olduğu ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi," Ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Sendikacılıkta saha ziyaretlerini çok önemsiyoruz. Masa başında oturmakla sorunlara çözüm üretemeyiz. Ziyaretlerimizde yerinde yaptığımız değerlendirmeler, sorunların çözümünde takip edeceğimiz yol haritalarımızı belirlemektedir. O nedenle üyelerimizle buluşmalarımızı ve yerinde ziyaretlerimizin çok faydalı olduğuna inanıyorum. Karapınar da yapmış olduğumuz ziyaretler çok başarılı ve faydalı geçti. Karapınar Devlet Hastanesine, İlçe Sağlık Müdürlüğüne, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yetkililerine ve çalışanlarına, üyelerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum."dedi