Karapınar İmam Hatip Lisesi ve Amil Önal İlköğretim Okulu’da ziyaret eden Konya Karapınarlılar Derneği Yönetim Kurulu hem buradaki öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladılar hem de Dünya Kitap Haftası münasebetiyle  kitap bağışında bulundular.

  Konya Karapınarlılar Derneği Başkanı Fikret Danış ‘’Karapınarlı çocuklarımızı, gençlerimizi, okumaya öğrenmeye, kendini geliştirmeye teşvik etmek için elimizden gelen bütün gayreti onlar için sergileyeceğiz. İlçemizde, eğitim ve öğretim faaliyetleri açısından çok büyük ve değerli atılımlar, çalışmalar yapılıyor. Bizde bu çalışmalara katkı sağlamak için ilçemizde bulunan iki okulumuzun kütüphanesine kitap bağışında bulunduk. Çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi öğrenmesi ve gelişmesi için buna benzer çalışmalara katkı yapmaya ve yardım etmeye devam edeceğiz’’ dedi

 Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Konya Karapınarlılar Derneği Başkanı Fikret Danış ve Yönetim Kurulu Üyelerine yapmış oldukları ziyaretlerinden ve bağışlarından dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.

 Konya Karapınarlılar Derneği Başkanı Fikret Danış ve Yönetim Kurulu Üyeleri son olarak gazetemizi de ziyaret ederek gazetemiz ve çalışmalarımızla ilgili bilgiler alarak başarı dileklerinde bulundular.