Kaymakam Ramazan Yıldırım, Karapınar’a kaliteli Kütahya, Tavşanlı kömüründün 4000 Ton kömür tahsis edildiği ve bu tahsis edilen kömürün 1200 Tonunun teslim alınması ile birlikte öncelikle köylerden başlanarak İlçe merkezinde de fakir, muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı yapılmaktadır.

Bizde, Yeşilpınar Gazetesi muhabiri olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında vatandaşlara gösterilen yakın ilgi ve alakayı izledik ayrıca kömür dağıtımında da bulunduk. İlçe Kaymakamımız Ramazan Yıldırım’ın talimatlarıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışmalarının takdire şayan olduğu, Vakıfta görevli Müdire Hatice Soran, Nazmiye Yakar, İsmail Yaylacı, Ömer Ali Aldanmaz, Özkan Yılmaz, Süleyman Durman, Stajyer Öğrenciler Halide Yükseler, Hatice Ercan hepside üzerine düşen görevi layığı veçhile yerine getirdikleri görüldü.

İlçe Kaymakamımız Ramazan Yıldırım başta olmak üzere, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerine gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı şükranlarımızı sunarken, çalışmalarında başarılar dileriz.