Kaymakam Onur KÖKÇÜ'yü, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ULUSOY, Yönetim Kurulu Üyeleri Atıf ÖZDER, Musa DİRİ, Veysel AKKAYA, Serdar UYSAL, Tic. Borsası Meclis Üyeleri Ali ÖNER, Halil SAYAR, Kerim KARA ile birlikte Borsa binasının giriş kapısında karşılaılar.

Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı makam odasına geçen Kaymakam Onur KÖKÇÜ'ye, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ULUSOY, Karapınar Tarım ve Hayvancılık ve Ticaret Borsasının çalışmaları hakkında genel bilgi vererek, Borsa Elektronik satış salonu ve laboratuar hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Ayrıca buğday, arpa, çavdar,yulaf satış işlemlerinden ayrı bu dönemde de mısır satışlarının Borsanın elektronik satış salonunda yapılacağını belirten ULUSOY, İlçemize Borsamız ortaklığında modern bir kesimhane yapılması için çalışmalar yapıldığını belirterek, canlı hayvan park yerindeki faaliyetleri de anlatarak, fakir ve ihtiyaç sahibi yaklaşık 800 öğrenciye 50.00 TL tutarında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla yardım yapıldığını belirten ULUSOY, İlçemizin tarımsal üretim ve pazarlamada bölgede ve ulusal alanda rekabet gücünü artırmak, tarımda gelişen teknolojiler ile üreticilerimizin buluşmasını sağlamak, borsamız satış salonuna giren ürün çeşitliliğini artırarak bölgede pazar sorunu oluşmasını önlemek, ilçemiz halkının ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesine katkı faaliyetlere destek olmaktır. Borsamız profesyonel borsacılık anlayışı ile ilçemizde ve bölgemizde tarımsal fiyatların güvenilir bir rekabet ortamında belirlenmesini; tescil işlemleri ile kayıt dışı ekonominin önlenmesini; uzman ve deneyimli personelleri ile üyelerimize fayda sağlamayı ve yenilikçi anlayışı ile dünya standartlarına ulaşmayı amaç edinmiştir. Bizler ülkemizin ve ilçemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesi için siz kıymetli Kaymakamımızın her daim yanındayız. Ziyaretlerinden dolayı Kaymakamımız Onur KÖKÇÜ'ye  şükranlarımızı sunuyoruz."dedi

Kaymakam Onur KÖKÇÜ, Karapınar Ticaret Borsası Başkanlığının çalışmalarından ve ülkemiz, ilçemiz ekonomisine katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ULUSOY'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Meclis Üyelerine teşekkür ediyor, bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diliyorum diyen KÖKÇÜ, Karapınar Ticaret Borsası elektronik satış salonunu gezerek bilgi aldıktan sonra Borsa binasından memnun bir şekilde ayrıldı.