Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan ve Genel Kurul toplantısında Divan Başkanlığına Mehmet Tartan, Üyeliklere İsmail Akkaya ve Hayrettin Erbaş oy birliği ile seçildiler.

Açılış konuşmasını yapan Karapınar Belediye Başkanı ve aynı zamanda KARYEM Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaka şunları söyledi,” KARYEM Fabrikamızın 2017 Hesap Yılı 40. Olağan Genel Kurul toplantısına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Üretime başlayan fabrikamız bugüne kadar önemli aşamalar kaydetmiş ve her geçen gün kendisini son teknoloji sistemlerine uyum sağlayıp yenileyerek büyümüştür. Fabrika sahası içerisinde yeni ve son sistemle çalışan fabrikayı Karapınar’a kazandırarak ekonomik alanda da güç kazanmıştır. Kaliteden asla ödün vermediklerini belirten Başkan Yaka, yeni fabrikamız üretime başladı. Kuruluşundan bugüne kadar fabrikamıza hizmetleri geçen ve görev yapan herkese teşekkür ediyorum. İlçemizin büyük bir kuruluşu haline gelen KARYEM bugünden sonra da daha kaliteli şekilde yem üreterek, bölgenin yem ihtiyacını karşılamaya devam edecektir diyen Yaka, Fabrikanın çalışmaları ve üretimi ile ilgili üyelere genel bilgiler aktardıktan sonra, Karapınar Belediye Başkanlığı’nın çalışmaları ve Karapınar’a yapılacak yatırımlar ile ilgili bilgiler vererek sözlerini tamamladı.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi ve 2017 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet raporu okundu, müzakere edildi, 2017 yılı Denetim Kurulu raporu okundu ve müzakere edildi, Bilanço ve Gelir tablosunun okunması, müzakeresi ve tasdiki, Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerinin ibrası, 2017 yılı karının kullanım şeklinin, dağıtılacak kar payı oranının belirlenmesi görüşüldü, Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine T.T.K. nun 395 ve 396. Maddelerinde belirtilen işleri yapabilmeleri için izin verilmesi ve onaylanması, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin huzur haklarının tespiti, dilek ve temenniler maddeleri tek tek görüşüldü ve bütün maddeler oy birliği ile kabul edildi. Kapanış’tan sonra KARYEM Fabrikası üyeleri yeni kurulan fabrikayı gezdiler ve öğle yemeği ikramı ile toplantı başarılı bir şekilde sona erdi