Toplantıya Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Konya Ticaret İl Müd. ve Bakanlık Temsilcisi Mehmet Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy,Belediye Meclis Üyeleri,  KARYEM Yönetim Kurulu Üyeleri, Kuruluş ve Oda Başkanlarından Nazım Sezer, Ahmet Kocatürk, Mustafa Zengin, Mustafa Kemal Sözen, Yaşar Bozu, Ahmet Alimoğlu, Durmuş Üner, KARYEM ortakları, Karapınar'da görev yapan basın mensupları ve diğer davetliler katıldı.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Olağan Genel Kurul Toplantısı açılış konuşmasında KARYEM fabrikasının çalışmaları ile ilgili katılımcılara genel bilgi verdi.

Gündem Maddelerinin görüşülmesine geçildi. Açılış, Yoklama yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Teşekkülü ve Divana İmza yetkisi verilmesi görüşüldü ve Divan Başkanlığına Nazım Sezer, Üyeliklere Mehmet Tartan ve Abdullah Yarımoğlu oy birliği ile kabul edildi.

2014 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Mustafa Aşıroğlu tarafından okundu, müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi, 2014 Yılı Denetim Kurulu Raporunun ve Bağımsız Denetim Raporu Mehmet Uğur tarafından okundu, müzakere edildi ve oy birliği ile kabul edildi.

Blanço ve Gelir Tablosu Mustafa Aşıroğlu tarafından okundu müzakere edilerek oy birliği ile tastik ve kabul edildi. Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerin İbrası görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi.

2014 Yılı Karının kullanım şeklinin, dağıtılacak kar payı oranı belirlendi. 2014 Yılının en fazla satış ve karlı bir yıl olduğu açıklandı. Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine T.T.K.nun 395 ve 396. Maddelerinde belirtilen işleri yapabilmeleri için izin verilmesinin onaylanması görüşüldü. Bu konuda açıklamalar yapıldı ve oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin Huzur Haklarının tespiti ile ilgili görüşme yapıldı ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka, huzur hakkı almayacaklarını belirtti ve huzur hakkı verilmemesi oy birliği ile kabul edildi. Yönetim Kurulu Üyeleri: Mehmet Yaka, Mehmet Namık Köklüsoy, Mehmet Uğur, Mustafa Aşıroğlu, Cahit Oruç, Mehmet Koçak, Şadi Yazgan'dan Oluşmaktadır. Denetim Kurulu Üyeleri: Muhammet Bilgeç, Mustafa Şentürk, Faruk Yeşılyurt, İsmet Yarar, Osman Arı'dan oluşmaktadır.

Türk Ticaret Kanunu 399. Maddesi gereği bağımsız denetçinin seçimi yapıldı. Dilek ve Temenniler bölümünde ortaklardan Halil Yavuz, Kemal Maüvi, Mehmet Çavuşoğlu, Osman Yiğit'in istek ve soruları divan Başkanı Nazım Sezer tarafından cevaplandırıldı. Oturum oy birliği ile kapatıldı.

Toplantıdan sonra katılımcılara yemek ikram edildi.