Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, yaz döneminin girmesiyle birlikte olası kazaların önüne geçmek amacıyla, motosiklet ve özel denetimlerini yoğunlaştırdı.

Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik denetim ekipleri, havaların ısınması ile motosiklet kullanımın arttığı ilçede denetimlerini artırdı. Denetimlerde motosiklet sürücü belgesi, plaka, trafik tescil, muayene ve sigorta sorgusu, kask kontrolü de yapılıyor. Yetkililer, kazaları önlemek, kask kullanımını yaygınlaştırmak trafik kurallarına uyulmasını sağlamak amacıyla kontrollerin devam edeceği belirtildi.

Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi’ne bağlı ekipler tarafından İlçenin değişik bölgelerinde Motosiklet kazalarında yaralanma ve ölümleri aza indirmek amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde Motosiklet ve diğer araçlar üzerinde genel trafik denetlemesi yapıldı. Denetimlerde ehliyetsiz, plakasız, sigortasız ve kasksız sürücülere çeşitli para cezası verilirken, ilçenin değişik bölgelerinde denetimlerin süreceğini ifade eden yetkililer, vatandaşların trafik kurallarına uymalarını istediler.