İkinci birleşim olağan toplantısında, İlçenin Yeşilyurt Mahallesi Çayır yaylasında imar planındaki yollarda tadilatının yapılması hususunda, Belediye Meclis Üyeleri Emre Özsoy, Osman Arı, Şenel Küçükdurmuş, Erol Demirel, Dündar Mehmet Taşçı tarafından hazırlanan İmar Komisyon raporu okundu ve görüşüldü. İmar planındaki yollarda tadilatın yapılması Belediye Meclis Üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

İlçenin İpekçi Mahallesinde 646 Ada da plan tadilatının yapılması hususundaki İmar Komisyon raporu okundu ve görüşüldü, Belediye Meclis Üyeleri tarafından oy birliği ile tadilatın yapılması kabul edildi.

İlçedeki belediyeye ait parklarda nişan, düğün, sünnet merasimi gibi yapılacak olan törenlerde alınacak ücretin belirlenmesi hususundaki Plan Bütçe Komisyonu üyelerinden Mustafa Aşıroğlu, Mehmet Koçak, Ömer Ali Sağlamer, Ali Bozaklı tarafından hazırlanan rapor okundu ve Plan Bütçe Komisyon Üyelerinin hazırladığı rapora göre 250.-TL olması oy birliği ile kabul edildi.

Başka konu olmadığından toplantı oy birliği ile sona erdi. Toplantıdan sonra Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Belediye Meclis Üyeleri topluca ilçemize yeni atanan Kaymakam Mustafa Karaca’yı makamında ziyaret ettiler.