Programa, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Eşi Saniye Yaka, Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy ve Eşi Nadire Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Karapınar Anaokulu Müdürü Yurdaer Tezcan, Anaokulu Öğretmenleri, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Öğrenciler, Öğrenci velileri, vatandaşlar ile basın mensupları katıldı.

Karapınar Anaokulu Öğretmeni Fatma Nur Coşarer’in sunuculuğunda yapılan program, Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve şehitlerimiz adına bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Karapınar Anaokulu Müdürü Yurdaer Tezcan, günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasında şunları söyledi,” Okulumuzun hazırlamış olduğu Anneler Günü etkinliğimizde bizleri ve öğrencilerimizi yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı sunuyor, hoş geldiniz. Çok kıymetli misafirler bugün burada Anneler Gününü kutlamak için toplandık. Annelerimizin hayatımızdaki yeri çok önemlidir. Annelerimizi yılda bir gün değil, her gün hatırlamalıyız. Annelerimiz nasıl gece gündüz demeden bizi büyütüp bu olgunluğa getirdilerse ve biz sahip olduğumuz hangi konumdaysak hepsi annelerimizin eseridir. Konuşmama son verirken şu sözleri hatırlatmak istiyorum. Karşılıksız tek sevgi annenin çocuğuna duyduğu sevgidir. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmenlerime, okulumuz çalışanlarına ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerime huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”dedi

Karapınar Anaokulu Sevimli Penguenler sınıfının hazırlamış olduğu slâyt ve ardından arıların dansı gösterisi, Minik tavşanların slâyt izlendi ve ardından Ateş Böceği gösterimi, gülen yüzler ve kuzucuklar sınıfının hazırlamış olduğu slâyt ve ardından kelebek rondu gösterimini sundular, minik yıldızlar sınıfının hazırlamış olduğu slâyt ve ardından niyet gösterimini sundular, neşeli balıklar sınıfının hazırlamış olduğu slâyt ve ardından hoş gelişler gösterisini sundular, Karapınar Anaokulu öğrencilerinin anneleri ile öğretmenlere hediyeleri verildi.

Karapınar Anaokulu öğrencilerinin gösterileri izleyiciler ve anneler tarafından büyük bir beğeni ile izlenerek öğrenciler ayakta alkışlandılar.

Karapınar Anaokulu öğretmenleri ve öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy tarafından başarılı çalışmalarından dolayı tebrik edilerek program sona erdi.