Aşure etkinliğine, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Uysal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Fazlı Cankaya, İbrahim Önal, Okul Müdürleri, Öğrencilerin bay ve bayan velileri ile Amil Önal İlkokulu Müdürü Fatih Keleş, Müdür Yrd. Zeki Varlı, Öğretmenler, Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan katıldı.

Karapınar Amil Önal İlkokulu bahçesinde Öğretmen ve Öğrenci velilerinin katkı ve destekleri ile hazırlanan Aşureler, öğrencilere ve öğrenci velileri ile misafirlere ikram edildi.

Amil Önal İlkokulu Müdürü Fatih Keleş ile yaptığımız söyleşide şunları söyledi," Aşure etkinliği ile eğitimin vazgeçilmezi olan okul, öğrenci, veli işbirliğini pekiştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Keleş, Öğretmen ve Öğrenci velilerimizin Muharrem Ayı dolayısıyla hem aşure için gerekli malzemeleri temin ettikleri ve hem de aşureyi yaparak etkinliğimize bizzat destek ve katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Öğretmen, Öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimizle birlikte hareket ederek yaptığımız bu etkinliğimizden herkes memnun kaldığına inanıyorum. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz paylaşmanın, dayanışmanın, yardımlaşmanın, birlikteliğin ne kadar güzel bir hareket olduğunu görerek yaşadılar. Okul olarak Aşure geleneğini de yaşatmış olduk. Ayrıca bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Uysal'a, Şube Müdürleri Fazlı Cankaya'ya, İbrahim Önal'a, Okul Müdürlerimize, Öğretmenlerimize ve bay, bayan Öğrenci velilerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum."dedi