Yeni Karapınar İcra Müdürü İsmail Recber; 1984 Yozgat-Sorgun doğumlu olup, İlkokul, Ortaokulu ve İmam-Hatip Lisesini Yozgat Sorgun’da okudu.

Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünden 2005 yılında başırı ile mezun olduktan sonra 2006 yılında İstanbul Sultanbeyli Adliyesinde memur olarak göreve başladı. Ahmet Yesevi Üniversitesi, Ekonomi Fakültesi- Yerel Yönetimler Bölümü’nün yüksek lisansını 2010 yılında tamamladıktan sonra 2010-2015 yılları arasında Ankara Sincan Adliyesi İcra Müdür Yardımcılğı görevini, 2015-2018 yılları arasında Muğla-Milas Adliyesinde İcra Müdür Yardımcılğı ve Adalet Bakanlığı’nın 2018 yılı Yaz Kararnamesi ile Konya-Karapınar Adliyesi İcra Müdürü olarak atanarak 01 Ağustos 2018 tarihi itibariyle görevine devam etmektedir.

İcra Müdürü İsmail Reçber, Kanun ve yasaların kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde görevlerimizi düzenli ve özverili bir şekilde yerine getirerek vatandaşlarımıza verilen hizmetlerin en iyi ve doğru bir şekilde vermek olacaktır.”dedi

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, Karapınar İlçesi Adliyesine İcra Müdürü olarak yeni atanan İsmail Recber’e sağlık sıhhat içerisinde görevinde üstün başarılar dileriz.