İslik belediyesi ağaçlandırma çalışmaları çerçevesinde; Kasabamızın yol güzergâhlarına 750 adet tüplü fidan toprakla buluşturuldu.

Ağaçlandırma çalışmalarına; Belediye Başkanı Necati KARAKARA, belediye meclis üyesi Mehmet DENİZ, belediye fen memuru İsmail KILIÇOĞLU ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Necati Karakara; 2012 yılına hızlı bir giriş yaptıklarını kaydederek göreve geldiğimizden bu yana kasabamıza 115 bin fidan diktiklerini hatırlatarak bundan sonrada ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Herkesin doğaya ve çevreye duyarlı olması gerektiğini belirten Karakara “Çölleşmeyle mücadelede en etkili çözüm yolu ağaç dikmektir. Gelecek nesillere bırakılacak en büyük mirasların başında doğa geliyor. Daha fazla yeşil alanın oluşması için çalışmalıyız. Umarım Oksijen kaynağı olacak olan bu fidanların her biri sağlıklı bir şekilde tutacak ve İslik’i daha nefes alınabilir bir yer haline getirecektir” dedi.

Ayrıca Ağaçlandırma çalışmaları yapılan yerlerin korunması için vatandaşlardan destek beklediklerini kaydeden Karakara “Her şeye rağmen güzel günler bizi bekliyor. Belediyemizin kıt imkânlarına rağmen İslikte çok önemli projelere imza atmayı hedefliyoruz” dedi.