Kaymakam Mustafa Karaca'nın makamına temsili olarak oturan Zeynep Reyyan Sözen projelerini şu şekilde sıraladı. " Anayol güzergâhında bisiklet yolu yapılması, Okullara kütüphanelerin kurulması ve kitap yönünden zenginleştirilmesi, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanma alanlarının zenginleştirilmesi, Şehit ailelerinin ziyaret edilerek maddi ve manevi yönden desteklenmesi, çevrenin yeşillendirilmesi olarak sıraladı.
Makama temsili olarak oturan Zeynep Reyyan Sözen'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, TOKİ Yavuz Selim İlkokul Müdürü Süleyman Karadeniz, 4-C sınıf Öğretmeni Gülüstan Tertemiz eşlik ettiler. Kaymakamlık Makamına temsili olarak oturan öğrenci Zeynep Reyyan Sözen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemi hakkında misafirleri ile sohbette bulundu.
Kaymakam Mustafa Karaca ise, makamına temsili olarak oturan Öğrenci Zeynep Reyyan Sözen'e teşekkür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik etti ve topluca hatıra fotografı çektirip, öğrenciye hediye verdi.