Güvenlik Toplantısına; İlçe Kaymakam Onur KÖKÇÜ, Belediye Başkanı Mehmet YAKA, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SÖNMEZ, Kurum yetkilileri, Oda ve Koop.Başkanları ve temsilcileri, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri SAĞLIK ile Merkez ve Merkeze bağlı Muhtarlar, Orta Öğretim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanları, vatandaşlar katıldı.

İlçemiz Kaymakamı Onur KÖKÇÜ'nün ilçemize yeni atanması ile birlikte yapılan toplantılarda Kaymakamımız KÖKÇÜ ile tanışma faslından sonra özellikle ilçenin asayiş, güvenlik ve diğer sorunlarıyla çok yakından ilgilenerek titiz bir şekilde konular üzerinde durması nedeniyle sık sık bu tür toplantılar yapılmaktadır.

Yapılan güvenlik toplantısında İlçenin huzur ve güvenliği yönünden denetimlerin arttırılması, park ve bahçelerin ışıklandırılması konusu, okul öğrencilerinin okul giriş çıkış saatlerinde motorsikletli şahısların trafiği tehlikeye sokacak ve öğrencilere karşı tehlike arz edecek hareket ve davranışların önüne geçilmesi için özellikle okul civarlarında ve motorsikletlere karşı denetimlerin arttırılması, mahalle aralarında bulunan kullanılamaz ve terk edilmiş halde bulunan metruk binaların yıkılması konusu, önümüz kış ayı olması nedeniyle vatandaşlarımızın yaylalarında ve tarlalarında bıraktığı damla sulama hortumları ile trafolarını çalınmayacak şekilde muhafaza etmeleri, ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü birimleri ile İlçe Jandarma Komutanlığı birimleri ile koordineli bir şekilde devriye atmaları ve yol denetimlerinin yapılması gibi ilçenin huzur ve güvenliğini ilgilendiren bütün konular masaya yatırılarak katılımcıların da görüşleri alındı, yetkililerce sorulan sorular cevaplandırıldı.

Kaymakam Onur KÖKÇÜ konuşmasında İlçenin Güvenliği ve asayiş konularının sahada da başarıyla uygulanabilmesi için vatandaşlarımızın da güvenlik güçlerimize her konuda yardımcı olmalarını arzu ediyorum. İlçemizin huzurunu korumak vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı 7/24 saat aralıksız çalışmalarını yürütmektedir. Önceliğimiz can ve malı korumaktır. Bu güzel ülkemiz ve ilçemiz her şeyin en iyisine layıktır. Bizler layık olmak için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışacağız."dedi