Turgut Özal Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutan V. Topçu Yüzbaşı Ali Öz, Belediye Başkanı Mehmet Yaka,Kalkınma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Kesik,Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Ali Öz,Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aşkar, Kayseri Bölge İdare Mahkeme Başkanı İbrahim Ethem Kalkan, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Yürekli, İlçe Emniyet Müdür V. Bekir Aydın, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Hastane Baştabibi Uzman Dr. Hüseyin Babur,Daire Amirleri, Şehit Aileleri,Gaziler,Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Basın Mensupları ve Vatandaşların Katılımıyla yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, bayramlaşma konuşmasında Belediyemizin yaptırmış olduğu böyle güzel bir mekanda tekrar yeniden bir araya gelmenin manevi doyumunu hissederek, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, en içten duygularımla Ramazan Bayramınızı kutluyorum dedi. Belediye Hizmetlerinden bahseden Başkan Yaka, İlçemize vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için kapalı sebze pazarının, pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacağını, ilçemize soğuk hava deposu ve düğün salonu yapılması hususunda ilçe protokolünü bilgilendirerek hepinizin tekrar bayramını tebrik ediyorum diye ifade etti. Bayramlaşmak için Turgut Özal Parkına gelen konuklara Belediyemiz tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Karapınar'da görev yaptığım 4 yıl Karapınar'da severek görev yaptığını ve bu 4 yıllık süre içerisinde çok yerde görülmeyen birlik ve beraberlik içerisinde Karapınar'ın çok hizmetler aldığını, Karapınar'ı ve Karapınarlıyı çok sevdiğini ifade ederek, herkesin bayramını kutluyorum."dedi

Kalkınma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Kesik, Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Aşkar'da ilçe protokolünün ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutladılar.