İlçe Emniyet Müdürü İzzet Meydan İlçe Noterliğine yapmış olduğu ziyaret hakkında şunları söyledi “ Karapınar Noteri Figen Yel’in Adalet Bakanlığınca Adana Ceyhan İlçesine atanması ile boşalan Karapınar Noterliğine Adalet Bakanlığınca Noter Zeliha Taşbaş Gürbüz atanmıştır. 24 Aralık 2013 tarihinde Karapınar’da Zeliha Taşbaş Gürbüz’ün Noterlik görevine başlaması nedeniyle yeni görevinde sağlık sıhhat içerisinde üstün başarılar diliyorum”dedi
İlçe Noteri Zeliha Taşbaş Gürbüz “ Karapınar’da göreve yeni başlamam nedeniyle makamımda yapılan ziyaretler beni son derece memnun etmektedir. Karapınar’da İlçe Noteri olarak göreve başlamam nedeniyle makamıma daha önceden gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kurum, kuruluş başkanlarına, Karapınar halkına ve İlçe Emniyet Müdürü İzzet Meydan’a teşekkür ediyorum diyen Noter Taşbaş Gürbüz, Noterliğe gelen vatandaşlarımızın işlerinin bir an önce bitirilmesi ve noterlikten memnun bir şekilde ayrılması için personellerimizle birlikte elimizden gelen gayret ve çabayı göstermekteyiz. Vatandaşımızın memnuniyeti bizler için çok önemlidir”dedi•Karapınar İlçe Noteri olarak göreve başlayan Noter Zeliha Taşbaş Gürbüz, Adana Toprakkale Doğumlu olup, İlkokulu Aydın Kemerbarajın da, Ortaokulu İnebolu Doğanyurt’da, Liseyi Konya Atatürk Kız Lisesinde tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1988 yılında mezun oldu.
S.Ü. Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 17 sene Konya Merkez’de serbest Avukatlık yapan Zeliha Taşbaş Gürbüz,
3.5 sene Konya’nın Emirgazi İlçesinde, 3.5 sene Sarayönü İlçesinde Noterlik yaptıktan sonra  Adalet Bakanlığınca 24.12.2013 Salı günü Konya-Karapınar İlçemiz Noterliğine atanarak göreve başladı.
Karapınar Noteri olarak göreve başlayan Zeliha Taşbaş Gürbüz evli ve üç çocuk sahibidir.
Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak Karapınar’da Noter olarak göreve başladığı 24 Aralık 2013 tarihinden bu güne kadar görevini başarılı bir şekilde yürüten ve halkımızın kısa süre içerisinde takdirini kazanan tecrübeli Karapınar Noteri Zeliha Taşbaş Gürbüz’e bizde görevinde üstün başarılar diliyoruz.