Karapınar İlçe Müftüsü Hüseyin Gün ve beraberindeki heyet , Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’nu ve Bel.Başkan Yrd. Duran Karagöz’ü makamlarında ziyaret ettiler.

Bu yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlunu ziyaret eden İlçe Müftüsü Hüseyin Gün ve beraberindeki Hacıömerli cami imam-hatibi Muhammet Özoğlu, İmam-Hatip Mustafa Türk, Vaiz Bahaddin Ertunç, İmam-hatip Abdülmuttalip Arıkan etkinliklerde kardeşlik konusunun vurgulanacağını söyledi.

Kutlu Doğum Haftası’nın sembolü olan güllerden bir demet Başkan Mugayıtoğlu’na takdim eden Müftü Gün,verilen desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Müftü Gün, Bu sene tespit edilen ana başlık da çok önemli. Hz. Peygamber’imizin kardeşlik hukuku. Dolayısıyla toplumumuzda kardeşlik vurgusuna ciddi manada ihtiyaç var. Hem Türkiye olarak, hem dünya olarak bu vurguyu hatırlamak ve hatırlatmaya ihtiyaç var diye düşünüldü. İnşallah bu faaliyetlerimiz, kardeşliğimizin yeniden güncellenmesi adına önemini anlama ve anlatma adına çok faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Duran Karagöz, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün ve beraberindeki heyetin bizleri bu anlamlı günde makamlarımızda ziyaret etmelerinden dolayı son derece memnun olduk dediler.

Müftü Gün,Kutlu doğum haftası kapsamında İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım’I, Kurum ve kuruluşları, esnaf ziyaretleri ile devlet hastanesinde hasta ziyaretleri yapmakta olduklarını sözlerine ekledi.