İlçe emniyet müdürlüğü ile şoförler ve otomobilciler esnaf odasının ortaklaşa yapmış oldukları huzur toplantısında ilçemizde faaliyet gösteren ticari taksi sahipleri ile şoförlerinin sorunları tartışıldı. İlçe emniyet müdürü Harun Yaldız taksici esnafının topluma güven vermesi gerektiğini söyledi. Yaldız konuşmasında taksici esnafının Büyükşehir Belediyesince hazırlanarak yürürlüğe giren ticari taksi yönetmeğinde belirtilen kurallara uymaları gerektiğini söyledi.

  Şoför ve Otomobilciler Oda Başkanı Yaşar Bozu konuşmasında ticari taksilerin durakların dışında araçlarını park etmemelerini, trafik kurallarına uymalarını söyledi.

 Polis Merkezi Amiri Komiser yardımcısı Fatih Işık ise yaptığı konuşmada ticari taksi yönetmeliğinde belirtilen tembih ve yasaklara taksi şoförlerinin özellikle uymalarını istedi.

 Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Komiser Yardımcısı Adem Yelek ise trafik kurallarını ihlal eden araç sürücülerine cezai işlem yapılacağını söyledi ve toplantıya son verildi.

Toplantıya katılan taksiciler kendileri açısından toplantının çok yararlı olduğunu ve verilen bilgilerden yararlandıklarını belirttiler.