Düğün Sahibi ve damadın Enes'in babası Yunus Sağlamer ile Annesi  Heybet Sağlamer şunları söylediler." Düğünümüze uzaktan yakından gelerek katılan eş,dost, akrabalarımıza herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca düğününü yaptığımız oğlumuz Enes'in Karapınar adliyesinde birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarının bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak şeref vermeleri  bizleri çok sevindirdi. Burada ayrıca Hakim Ali Ekmekçioğlu Konya'dan, C. Savcısı Gökhan Özümazlum'un Trabzon- Çaykara gibi uzak yerlerden gelerek Karapınar'da ki yemek davetimize ve Konya'da ki Yeşil Vadi düğün salonundaki düğünümüze katılmalarıyla evlenen oğlumuzu ve sağlamer ailesi olarak bizleri sevince boğmuştur. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz"dediler.

Hakim Ali Ekmekçioğlu ve C. Savcısı Gökhan Özümazlum ise duygularını şu şekilde ifade ettiler. Karapınar Adliyesinde görev yaptığımız süre içerisinde personellerimiz ile birlikte çok verimli çalışmalar yaptığımıza inanıyoruz. Personellerimizle uyum içerisinde çok güzel günler geçirdik. Allah insanlara öğrenmesi gerektiğini göstermek için birtakım olaylar yaşatır ve yaşatırken de birçok insanlarla karşılaştırır. Hepsinin önemli bir nedeni vardır. Bu hayat sınavında iyi ki Karapınarlı insanları ve iyi ki Karapınar Adliyesi personellerini tanımışız ve birlikte çalışmışız. Bizler Karapınar'dan çok memnun ayrıldık, kendi memleketimiz gibi sevdik. Karapınar'ı asla unutamayız ve unutmayacağız.  Karapınarlı insanlarımızın samimi ve doğallığı, devletine, milletine, amirine, memuruna saygılı olması bizlerin adli işlerini de kolaylaştırdı. Ayrıca Karapınar Adliyesi personellerimizin özverili ve uyumlu çalışmaları neticesinde biz hakim ve savcıların adil, adaletli ve sağlıklı karar vermemizde payları olmuştur. Dostluk, Bir insanın ailesinden sonra en çok güvendiği, sırtını dayadığı ve temeli sevgi ile atılmış kardeşlik olarak tanımlanır. Dostlukta, sevgi, samimiyet, sadakat, güven ve itimat vardır. Dost bedenen senden ayrı ise de, duygu ve düşüncede seninle bir insan gibidir.

İnsanlar birbirlerinden hiç bir çıkar gözetmeden muhabbet duyguları içinde olabilir. Kötü duygular beslenmediği takdirde sevgi kardeşliği sağlanabilir. Bunun yolu da haberleşmek, ziyaretleşmektir.

Bu duygular içerisinde Karapınar Adliyesinde birlikte çalıştığımız personelimiz Enes Sağlamer'in düğününe katılmak için Karapınar'a geldik ve iyi ki gelmişiz. Karapınar'da birlikte çalıştığımız personel arkadaşlarımızı ve dostlarımızı ziyaret etme fırsatını bulduk. Bu ziyaretlerden çok memnun olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Karapınar'a ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz."dediler

TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumlusu ve Yeşilpınar Gazetesi Fahri Musa Ceyhan, Karapınar Adliyesi personelleri ve biz Karapınarlı vatandaşlarımız tarafından sevilen sayılan Hakim Ali Ekmekçioğlu'nu, C. Savcısı Gökhan Özümazlum'u Karapınar'da görmekten dolayı çok mutlu olduğumu, onların birer Karapınarlı hemşerimiz olarak kabul ediyorum. Ayrıca hakim ve savcımız sayesinde Ankara'da avukatlık yapan ve Savcımızın okul arkadaşı Kadir Ercan Karadavut'u da tanıma şansım oldu. Hakim ve Savcılarımızı, Adliye Personellerini çok seviyorum."dedi