Önceki gün ilk olarak Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı cemiyeti ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ile bir süre sohbet etti. Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, Siyasi İşler Başkanı Ahmet Arslan, İletişim Başkanı Bekir Karakuş ve İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker, Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletirken, Gelecek Partisi olarak Konya basınının sorunlarının çözümü konusunda ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Gazeteciler Cemiyetinin bir diğer ziyaretçisi ise Hak-İş’e bağlı Öz Finans Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Saim Eksen oldu. Ankara’dan izine gelen Eksen Başkan Sefa Özdemir’i ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Konya Gazeteciler Cemiyetinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Saim Eksen, “Bu vesile ile yeniden başkanlığa seçilen Sefa Özdemir dostuma ve tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

Gazeteciler Cemiyetinin son ziyaretçisi ise Konya Göz Basın Halkla İlişkiler ve Pazarlama Müdürü Muharrem İyitaşçılar oldu. İyitaşçılar yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilerken, “Konya Göz olarak basın mensupları ile ilgili yapılan indirim uygulaması devam ediyor. Cemiyet üyeleri ve birinci derecede yakınları hastanemizin tüm imkanlarından belirlenen ölçüde indirimli faydalanmaya devam edecek” dedi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ise Başkan Yardımcısı Erhan Dargeçit ve Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Boyalı ile misafirlerle yakından ilgilenerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.