Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Kocatürk'ün ev sahipliğinde, Esnaf Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Baybağan Başkanlığında Afyon, Eskişehir, Çihanbeyli, Ermenek, Aksaray, Ereğli, Beyşehir, Kadınhanı Kooperatif Başkanları ile Karapınar Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Denetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla Karapınar'da Ramazan Kurtay'a ait Bab-ı Lezzet kapısında 13.06.2015 günü saat 14.00'de öğle yemeği ve ardından aynı yerde aylık değerlendirme ve bilgilendirme toplantısını gerçekleştirdiler.

Toplantıda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri 6. Bölge Birliği Başkanlığına bağlı kooperatiflerinin sorunlarının konuşulduğu toplantıda, fikir alışverişinde bulunuldu. Her ay düzenli bir şekilde il ve ilçelerde toplantı yaptıklarını söyleyen Birlik Başkanı Mehmet Baybağan, bu ay ki toplantımızı da Karapınar'da yapmış bulunmaktayız. Bölge birliğimize bağlı kooperatiflerin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı diyen Baybağan, bu toplantımıza ev sahipliği yapan Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Kocatürk'e ve Yönetim, Denetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum."dedi

Toplantıdan sonra İlçemize gelen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 6. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Baybağan ve beraberindeki Kooperatif Başkanları, Yönetim v e Denetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İlçemizin tarihi, doğal  güzelliklerini de görme imkanı buldular.