Kermesin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yrd. Duran Karagöz, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Emekli İmam Mustafa Atabay’ın Kur’an-ı Kerim okumasının ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Gün’ün eşliğinde yapılan dualar ile kermesin açılışı yapıldı.

Es-Seyyid Osman Hulüsi Efendi Vakfı Karapınar Şubesi yetkilisi Cafer Ersoy” Vakfın amacının Türkiye’nin İlmi, Kültürel, Sosyal ve Ekonomik gelişmesine yardımcı olmak, bilgili ve aydın gençlerin yetişmesine maddeten ve manen katkıda bulunmak, Eğitim, Öğretim, Sağlık, Sosyal, Kültür ve dini alanlarda yasaların öngördüğü ölçülerde tesisler kurmak, kurulmuş olanları desteklemek, insanlar arasında, sosyal ve ekonomik yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak, bu amaçlara yönelik faaliyetlerde bulunmaktır diyen Ersoy, açtığımız Kermesimizden elde edilen gelirler, ihtiyaçlı vatandaşlarımıza, aynı ve nakdi yardım olarak sarfedilmekle birlikte, öğrencilere burs olarak verilmekte ve eğitim yardımı olarak harcanmaktadır. Kermesimizde saç böreği, mantı, ev makarnası, tatlı çeşitleri, pasta, ayran ve gönüllü olarak Bayanlarımızın el emeği göz nuru ile hazırladıkları çeyizlik eşyalar mevcuttur”dedi