Toki Yavuz Selim Okulu bünyesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından TOPLUM HİZMETİ PROJELERİ kapsamında açılan “ Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım” kampanyası sonucunda, Konya Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkıları ile engelli vatandaşlara dağıtılacak tekerlekli sandalye dağıtım töreni okul binasında yapıldı.

Tekerlekli Sandalye dağıtım törenine Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Duran Karagöz, İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Hatice Soran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sami Sağdıç, Nizamettin Tezcan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Polis Merkez Amiri Alper Haykır, Konya Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İktisadi İşletmesi Bölge Müdürü H. Ahmet Duran ve Yönetim Kurulu üyeleri, Okul Müdürü Bekir Kıyar, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Toki Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü Bekir Kıyar yaptığı konuşmasında “ Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım” kampanyasına öncelikle destek veren tüm okullara, kurum ve kuruluşlara, esnaflara ve özellikle mahalle halkımıza mavi kapakların toplanmasına katkıda bulundukları ve destek verdikleri için teşekkür ederim”dedi

Engelli vatandaşlardan Ceyhan Cihanoğlu’na, Ebru Çakır’a, Muhammet Ümit Selçuk’a, Aysun Yıldırımer’e tekerlekli sandalye ve akülü sandalyeler katılımcılar ile birlikte teslim edildi.

Konya Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İktisadi İşletmesi Bölge Müdürü H. Ahmet Duran ise şunları söyledi “ Her Sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Engelli vatandaşlarımıza yönelik tutum, düşünce, inanç ve duygularımız; Başta onları insan olarak, daha sonra gereksinimleri farklı olan insanlar olarak gördüğümüzde olumlu yönde değişecektir. Bir milletin gelişmişlik düzeyi yetersizliği olan bireylerine verdiği değerle anlaşılabilir. Başkalarına yardımcı olmak için elinize büyük fırsatlar geçmez ama küçük fırsatlar her zaman çıkabilir. Biz dernek olarak engelli vatandaşlarımıza her zaman yardımcı olmaya hazırız. Kapımız her zaman açıktır. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi