İlçemizde faaliyet gösteren Gazeteciler Cemiyetine de ziyarette bulundu.

İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un Gazeteciler Cemiyetine yaptığı ziyarette, basın mensuplarından Karapınar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bizim Memleket Gazetesi sahibi Hikmet Peker, Başkan Yrd. Okuyucunun Sesi Gazetesi sahibi Mehmet Okuyucu, Anadolu Haber Ajansı Karapınar Temsilcisi Mithat Korkusuz, TRT Karapınar İlçe Temsilcisi Yaşar Mavi, Zaman Gazetesi Karapınar Temsilcisi Ümit Ceyhan, Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan hazır bulundular.

İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, ilçemizde görev yaptığı süre içerisinde Mülki, İdari, Adli, Yerel yönetimler, Muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar ve basın mensupları ile kurduğu oldukça olumlu ilişkiler sonucu ilçemizde sevilen biri olarak hafızalarımızda yer almayı başarmıştır.

İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Karapınar’dan çok güzel izlenimlerle ayrılıyorum. Karapınar’ı ve Karapınarlıyı çok samimi ve içten, doğal buldum. İlçenin huzuru ve asayişi yönünde büyük sıkıntılar çok şükür yaşanmadı. Çok sakin bir ilçe olduğu gibi vatandaşların da amir ve memurlarına karşı çok saygılı davranmaları ve bizlere yardımcı olmaları sevindirici bir durumdur. Karapınar'ı hiçbir zaman unutmayacağım. Konya’da da Karapınarlılarla sık sık  görüşerek insani ilişkilerini sürdürmek istediğini sözlerine ekledi.

İlçemiz Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Emniyet Müdürü İzzet Meydan’ın da önümüzdeki günler içerisinde görevine başlaması beklenmektedir.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak Konya İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan Emniyet Müdürümüz Sadettin Aksoy’a sağlık sıhhat içerisinde yeni görevinde de üstün başarılar dileriz.