Komiser Yrd. Muharrem METE; 1991 Erzurum doğumlu olup, İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Erzurum da tamamladı, Liseden sonra Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Arkeoloji bölümünden 2015 yılında mezun oldu. Ankara Gölbaşı Polis Akademisinde bir yıl eğitim aldıktan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından Konya İl Emniyet Müdürlüğü emrine Komiser Yardımcısı Unvanı ile atanan Mete, İl Emniyet Müdürlüğünce de Konya-Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine verilerek Komiser Yardımcısı olarak yeni görevine 2017 Ekim Ayı içerisinde başladı.
Komiser Yrd. Aydın TECER; 1992 Sivas Yıldızeline bağlı Dereköy Doğumlu olup, İlkokulu Dereköyde, Ortaokul ve Liseyi Sivasta tamamladı. Liseden sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümünden 2015 yılında mezun oldu ve öğretmenlik sertifikasını aldı.
2016 yılında Ankara Gölbaşı Polis Akademisinde bir yıllık eğitimden sonra İçişleri Bakanlığınca, Konya İl Emniyet Müdürlüğü emrine Komiser Yardımcısı unvanı ile atanan Tecer, İl Emniyet Müdürlüğünce de Konya-Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine verilerek Komiser Yrd. Olarak yeni görevine 2017 Ekim Ayı içerisinde başladı.
Ekim Ayı içerisinde İlçemizde Komiser Yrd. Olarak görevlerine yeni başlayan Muharrem METE ve Aydın TECER, Karapınar halkının huzuru, refahı, asayişi ve güvenliği için ekip olarak gece gündüz demeden özveri içerisinde çalışma içerisinde olacaklarını ifade ettiler.
Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak İlçemize yeni atanan Komiser Yardımcıları Muharrem METE ve Aydın TECER'e yeni görevlerinde sağlık, sıhhat içerisinde üstün başarılar diliyoruz.