Anneler Günü kutlama programına CHP Konya İl Başkanı Cumhur Koyuncu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Mustafa Yazgan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Suvatçı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Anneler katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından CHP İl Başkanı Cumhur Koyuncu, günün anlam ve önemini belirten ve Anne sevgisi ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Suvatçı “ Değerli misafirler ve sevgili Anneler, Anneler günü programına hoş geldiniz. CHP İlçe Kadın Kolları Yönetimi olarak Anneler Gününüzü kutluyoruz. “Cennet Anaların Ayakları Altındadır” ve “Annesinin Gönlünü Kıran Büyük Günah İşlemiş Olur” diyen Yüce Peygamberimizin Annesinden; “ Beni de Bir Ana Doğurmadı mı? Diyor. “Türk Anaları daha nice Mustafa Kemal’ler doğurur.” Diyen Mustafa Kemal’in Annesi Zübeyde hanım’a ve yaşamını kadınlara ve Analara adayan çağdaş Anne Türkan Saylan’a kadar aramızdan ayrılan tüm Anaları saygı, hürmet ve rahmetle anıyoruz diyen Suvatçı, Ülkemiz zor ve sıkıntılı günlerden geçmektedir. Bu zor günleri Birlik- Beraberlik ve dayanışma gücümüzle aşabiliriz. Hoş geldiniz, güç verdiniz bizlere Bu birlikteliğimizin başlangıcı Biz kadınlar kolu olarak; bundan böyle daha çok etkinlikte, daha çok özel günlerde birlikte olmayı hedefliyoruz. Bundan böyle, daha sık ve daha da çoğalarak bir arada olmak ümidiyle tekrar ANNELER GÜNÜNÜZÜ” kutluyoruz. İyi eğelenceler diliyoruz.”dedi

CHP İl Başkanı Cumhur Koyuncu, Anneler Günü ile ilgili günün anlam ve önemini belirten ve Anne sevgisi ile ilgili anlamlı ve bir o kadarda duygulu selamlama konuşması yaptı.

CHP Konya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulundan Nihal Kaya’nın Anne sevgisi ve Annelerin kıymeti ile ilgili selamlama konuşmasından sonra, Anneler Günü nedeniyle gelen misafirlere ve Annelere çiçekler ikram edildi. Her çiçeğe bir numara verilerek şanslı olan Anneler’e CHP yitkilileri tarafından ödüller verildi ve Anneler “Anneler gününde gönüllerince eğelendiler ve program son buldu.