Karapınar İlçesinde görev yapan Anadolu Ajansı ve TRT Muhabiri Mithat Korkusuz, Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan ile Akçayazı Mahallesi Muhtarı Yaşar Kurum ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba'yı makamında ziyaret ettiler.
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba," İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, kapımız halkımıza her zaman açıktır. İlçemizin emniyet, asayiş, halkın can ve mal güvenliği ile huzurunu sağlamak, korumak, kollamak, kaçakcılığı men, takip ve tahkik etmek, uyuşturucu ile mücadele, suç işlenmesini önlemek, trafik kurallarının uygulanması için gerekli tedbirleri almak ve uygulamaktır. Bizler polis, trafik polisi ve mahalle bekçilerimiz ile birlikte ekip halinde ilçemiz halkının can ve mal güvenliği, huzur ve asayişi yönünde İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ait sorumluluk alanlarımızda çalışmalarımız gece gündüz demeden aralıksız olarak devam etmektedir diyen Akbaba, Karapınar halkımızın amir ve memuruna saygılı olduğunu ve bizlere görevimiz esnasında daima yardımcı olunduğunu ve bundan dolayı da ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Basın mensuplarımızın ve mahalle muhtarlarımızın zaman zaman makamımıza yaptıkları ziyaretten dolayı da memnuniyetimi belirterek, kendilerine çok teşekkür ediyorum."dedi
Basın Mensupları ve Mahalle Muhtarı ise İlçe Emniyet Müdürümüz Mehmet Akbaba'nın ve güvenlik güçlerinin kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun olduklarını, Karapınar'ın sosyal, ekonomik, kültürel, şehircilik, asayiş ve kamu düzeni ile ilgili çeşitli sohbetler yaptıklarını ifade ettiler.