Sınıf Öğretmeni İbrahim Türkoğlu, “sınıfımda ilk defa üçüz olarak doğup büyüyen, aynı anda okula başlayıp benim sınıfımda eğitim-öğretim gören Mehmet Çağrı, Saliha Nida, Hayriye Nisa arkadaşları tarafından da çok sevilmekteler. Derse ve arkadaşlarına karşı uyumları son derece iyi durumda olduğunu, sınıfta 30 öğrencisinin olduğunu ve bütün öğrencilerini evladı gibi sevdiğini, hiçbirine karşı ayrım yapmaksızın onları ileriye dönük olarak başarılı öğrenciler olma yolunda çaba göstermekteyim diyen Öğretmen Türkoğlu, üçüzlerin Babası Zekai Yüzbaşıoğlu’nun aynı okulda Öğretmen olmasına rağmen kendi çocuklarını diğer çocuklardan ayrı tutmadığını ve hepsine eşit mesafede olduğunu ve tüm öğrencileri kendi evladı olarak görüp, eşit mesafede olduğunu” belirtti

Üçüzlerin Babası Öğretmen Zekai Yüzbaşıoğlu şunları söyledi “ Üçüz çocuklarımın okulunda Öğretmen olarak görev yapmam benim için bir mutluluk kaynağıdır. Ancak üçüz çocuklarımı sevdiğim kadar diğer bütün öğrencilerimizi de aynı şekilde seviyorum. Üçüz öğrenciler ile diğer öğrenciler arasında ayrıcalık yapılmasına asla fırsat vermediğini ve hepsine eşit mesafede olduğunu belirten Öğretmen Zekai yüzbaşıoğlu, üçüz çocuklarım, babamın, Annemin ve Kayınvalidemin isimlerini aldılar. Evde olsun, okulda olsun birbirlerine karşı çok uyumlu davrandıklarını, ayrıca üçüz kardeş olan çocuklarım okulda ayrı ayrı arkadaş çevresi edindiklerini ve arkadaşlarına karşı çok güzel uyum gösterdiklerini. Sınıf öğretmenlerini çok sevdiklerini biliyorum. üçüzler kardeş olmalarına rağmen ruh yapılarının birbirlerinden farklı olduğunu, bütün çocuklar gibi kendi çocuklarının da vatana, millete, toplum ve cemiyete, ailelerine faydalı birer bireyler olarak yetişmeleri yolunda çaba sarf etmekte olduğunu”söyledi.
Ayrıca çocukların yetişmesinde çok büyük emeği olan annelerine minnettarız.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak bütün öğrencilerimize ve sevimli üçüzlere derslerinde üstün başarılar ve sağlık, sıhhat içerisinde güzel bir gelecek dileriz.