İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Atatürk İlkokulu Müdürü Ruşen Pürlüsoy, Md.Yrd. Mehmet Savur, Sınıf Öğretmeni Nilgün Saygı ile birlikkte Kaymakamlık Makamına gelen 4. Sınıf öğrencisi Semanur Sayar, Emirgazi Kaymakamı ve Karapınar Kaymakam V. Salih Çiğdem tarafından karşılandı.

Temsili Kaymakam Semanur Sayar, Emirgazi Kaymakamı ve Karapınar Kaymakam V. Salih Çiğdem’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak çiçek takdim etti. Kaymakam teşekkür ederek, Allah bu günlere hepimizi sağlık sıhhat içerisinde tekrar kavuşturması temennisinde bulundu.

Kaymakamlık Makamına temsil olarak oturan, Semanur Sayar ile Kaymakam Salih Çiğdem, Kaymakamlığın görev ve yetkileri konusunda sohbetler ederek misafirlerine ikramlarda bulundu. Semanur Sayar, Türk Çocuğu olmaktan gurur duyduğunu, Milli ve Dini Bayramları çok sevdiğini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını biz çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ediyorum, diyen Semanur Sayar, Karapınar’da eğitime, okullara, spora, turizme, sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vereceğini, yaşlı,fakir, engelli ve kimsesizlere yardımcı olacağını, park,bahçe, yeşil alanların, çocuk oyun alanlarının çoğaltılmasının önemli olduğunu dile getirdi ve Karapınar Belediye Başkanını arayarak Atatürk İlkokuluna ait öğretmen ve öğrencilerin tuvaletlerinin tamir edilmesini ve mahallelerde çocuk oyun alanlarının ve yeşil alanların daha da artırılmasını, Kitap fuarından çok memnun olduklarını dile getirdi. Kaymakam Salih Çiğdem ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

Temsili Kaymakam ve beraberindeki heyet, Kaymakam Salih Çiğdem’e kendilerie gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, Kaymakamlık makamından memnun bir şekilde ayrıldılar.