Karapınar Anaokulu’nun 20 öğrencisi, Okul Müdüresi Ayşe Çetintaş, Anaokulu Öğretmenleri Elif Aksaç, Hakan Alver, Yardımcı Stajyerler Sevgi Şahin, Elif Bayrak ve Şöfor Yakup Demircan eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldiler.

İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’u makamında ziyaret eden öğrenciler bir süre İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ile İlçe Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları hakkında sohbet ettiler. Aksoy ziyarete gelen öğrencilere pasta ve meşrubat ikramında bulundu. Öğrenciler Pasaport ve Çocuk Büro Amirliği, Güvenlik Büro Amirliği, Terörle Mücadele Büro Amirliği, Silah ve Patlayıcı Maddeler Büro Amirliği, Genel Bilgi Toplama ve Bilgi İşlem Büro Amirliğini, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ni gezerek yetkililer anaokulu öğrencilerine bilgiler verdiler.

İlçe Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy “ Karapınar Anaokulu öğrencilerinin ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirtti.

Anaokulu Müdiresi Ayşe Çetintaş “ Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne anaokulu öğrencilerimizi getirerek emniyet ve polis teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi sahibi olsunlar istedik. Bizlere ve öğrencilerimize en iyi şekilde ilgi ve alaka gösteren başta İlçe Emniyet Müdürümüz Sadettin Aksoy ve mahiyetinde çalışan emniyet mensuplarına şükranlarımızı sunarız”dedi

Karapınar Anaokulu öğrencileri gördükleri ilgiden dolayı İlçe Emniyet Müdürü ve emniyet personellerine teşekkür ettiler.