Hemşerimiz Ahmet Kaya, Anamur Belediyesinde çalışırken birden ziyaretime gelen Karapınarlı hemşerilerimi beklemediğim bir anda karşımda görünce hem şaşırdım ve hem de çok sevindim, yapılan ziyaretten memnun oldum. Beni ziyarete gelen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum."dedi
Mersin İli, Anamur İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi de makamında ziyaret eden Anamur Belediyesi Şehir Bölge Planlamacısı Ahmet Kaya, Karapınar Belediye Meclis Üyesi Ali Bozaklı ve beraberindeki heyet, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin ilgi ve alakasından dolayı memnun olduklarını belirttiler.
Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Belediye Başkanlığına seçileli 5 ay gibi kısa bir süre oldu. Çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini, Büyükşehir Belediye Yasası ile hizmet alanlarının genişlediğini belirterek insana hizmetin en iyisini, en güzelini vermeye çalışacağız. Ayrıca 25.26.27.28 ağustos 2014 Anamur Belediyesi 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali'ne katılımlarınızı da bekliyorum diyen Başkan Türe, ziyaretçilerin isteklerini de dinleyerek en kısa zamanda bu isteklerinin de yerine getirileceğini belirtti. Karapınarlıların makamına yaptıkları ziyaretten memnun olduğunu, topluma faydalı bilgi alışverişlerinde bulunduklarını" söyledi.