Bodrum+ 3 kat olarak 16 derslik olarak inşaatı devam eden okul inşaatı Fatih, Hankapı, Hacı İsa ve İpekçi Mahallerine hitap edecektir.
Amil Önal İlk ve Ortaokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Fatih Mahallesi Muhtarı Esvet Taşpınar ile Yönetim Kurulu Üyesi Nadi Özdil'in verdiği bilgiye göre; Bodrum+ 3 katlı ve 16 derslikten oluşan ortaokul inşaatının karkas inşaatı tamamlanmış olup, bundan sonra acil olarak çatı ve duvarlarının örülmesi gerekmektedir İnşaatın karkas bölümünün yapılmasında Karapınar Belediye Başkanlığı tarafından demir ve çimento yardımı yapılmış olup, diğer harcamaları hayırsever vatandaşlarımızın yaptıkları maddi katkılar ile inşaatımız devam etmektedir. İlçemizin 4 büyük mahallesinde okuyan öğrencilere hitap edecek olan okulumuz inşaatının tamamlanıp 2018 yılı eğitim- öğretime yetiştirilmesi için hayırsever vatandaşlarımızdan maddi yardımlarını bekliyoruz dediler. Dernek Başkanı ve Fatih Mah. Muhtarı Esvet Taşpınar, okulun çatı yapımı için yaklaşık 70.000 TL'ye ihtiyaç olduğunu, yapılan okul inşaatımızın zarar görmemesi için biran evvel çatısının yapılmasının gerekli olduğunu söyledi.
Taşpınar, Okulumuz inşaatına nakdi yardım yapacak olan hayırseverlerimizin Amil Önal İlk-Ortaokulu yaptırma ve Yaşatma Derneğinin; T.C. Ziraat Bankası Karapınar Şubesinde ki 72093325-5001 nolu hesabına yardımlarını yapabilirler. Ya da aşağıda dernek üyelerimizle iletişim kurarak makbuz mukabili yardımlarını yapabilirler. Dedi
Dernek Başkanı ve Fatih Mah.Muhtarı Esvet Taşpınar : Tel: 0 530 882 44 60, Üye Nadi Özdil: Tel: 0 537 765 76 86'dir