AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Kunduracı, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve İlçe Yönetimi ile Belediye Meclis Üyeleri de ziyarete eşlik etti.

Yapılan ziyarette Karapınar’da altyapı, kentsel dönüşüm ve çevre düzenlemeleri başta olmak üzere yapılan çalışmalar ve yeni projeler üzerine konuşuldu.

Belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Milletvekili Etyemez’e, Başkan Yaka ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Konya Milletvekli Halil Etyemez ve beraberinde Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Ak Parti Konya İl Başkanlıgı Yön. Krl. Üyesi Fuat Kunduracı, Ak Parti Karapınar İlçe Bşk.Yusuf Zengin ve ilçe teşkilatı Yön.Krl.Üyeleri Karapınar Ziraat Odasını ziyaret ettiler.

Karapınar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Üner, Meclis Başkanı Mehmet Kurum, Oda Teknik Danışmanı Prof. Dr. Süleyman Soylu ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu ile görüşen Milletvekili Etyemez'e özelikle Ş.pancarı hasadı ve fabrika teslimlerinde yaşanan sorunlar başta olmak üzere diğer tarımsal sorunlar aktarıldı.

Üretimin arttırılması ve çiftçilerimizin taleplerinin karşılanması için nelerin yapılabileceğini konuşuldu.

AK Parti Konya Milletvekli Halil Etyemez, ‘’AK Parti olarak alın teriyle toprağı işleyen, üreterek ekonomiye can veren çiftçilerimizin daima yanındayız. Karapınarlı çiftçilerimize 2019 yılında, 74 Milyon 40 bin 792 TL bitkisel üretim, 37 Milyon 252 Bin 345 TL hayvancılık desteği, toplam 111 Milyon 293 Bin 137 TL destek ödedik’’ dedi.

Heyet buradan, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen'i ziyaret etti.  600'ün üzerinde işyeri üyesi bulunan odanın çalışmaları üzerine konuşuldu.

Etyemez ‘’ Pandemi sürecinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın

liderliğinde hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile işveren ve işçi kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın yanındayız. Paket kapsamında toplam maddi destek 494 milyar TL'ye ulaştı’’ dedi.

Ak Partili yetkililer buranın ardından Karapınar Muhtarlar Derneği Fahri Sağlık ve Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Muharrem Güngör ile toplantıda bir araya geldiler.

Meke Küçük Sanayi Sitesi'ndeki çalışmalar ve gelinen son noktayı değerlendirdiler. Heyet son olarak Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy'u ziyaret etti. Karapınar’ın tarımsal üretim ve pazarlamada bölgede ve ulusal alanda rekabet gücünü artırmak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.