S.S. Karapınar Nakliyeciler ve Şoförler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 2015 yılı olağan genel kurul toplantısı 25 Haziran 2016 tarihinde Cumartesi günü saat 10.30'da Kooperatifin kendi binasında yapıldı.
Genel Kurul Toplantısına, Bakanlık Temsilcileri Veli Kamalak, Ünsal Dülgar, Kuruluş Başkanları, Nakliyeciler Koop. Başkanı Ahmet Alimoğlu, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Kooperatif üyeleri katıldı. 
Açılış ve divan heyetinin seçimi yapıldı, Divan Başkanlığına Kamil Eke, Mehmet Aşkar, Harun Ersoy seçildiler. Atatürk ve Şehitlerimiz için Saygı Duruşu yapıldı.
2015 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço ve gelir gider tablosu, denetim kurulu raporu okunması, hesapların ve raporların görüşülmesi, onaylanması, yönetim ve denetim kurullarının ayrı ayrı ibra edilmesi görüşülerek kabul edildi. Çalışma Genel Esasları Yönetmeliğinin aynen onaylanması kabul edildi. 2016 yılı taslak bütçesi görüşüldü, başkan maaşı ve huzur hakları ile yolluklar tespit edildi. Üyelere resmi kurum ve kuruluşlara karşılıksız yapılacak yardımların belirlenmesi karara bağlandı. Dilek ve temennilerden sonra,
Koperatifin seçimine geçildi 363 üyeden 349 üye oy kullandı.
Ahmet Alimoğlu yapılan oylamada 177 oy, Cuma Yaman 171 oy aldığı ve 1 geçersiz oy kullanıldığı tespit edildi.
S.S. Karapınar Nakliyeciler ve Şoförler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanlığına 177 oy alarak Ahmet Alimoğlu ve ekibi Adnan Okur, Cahit Yazgan, Ömer Ayyıldız, Mahmut Gönüllü yönetim kurulu asil üyeliklerine, Tuncay Kesik, Tahir Bütün, Kemal Gökbaş Denetim Kurulu Asil üyeliklerine seçildiler.