Resim sergisi açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Yayla, Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Aydınbelge ve Müd.Yrd. İbrahim Harmancı, 75. Yıl İllk-Ortaokul Müdürü Ahmet Metiner ve Md.Yrd. Firüze Bahadır, öğretmenler, öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.

Sergi açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve diğer katılımcılar ile birlikte yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, 150 resim yaparak sergileyen öğrencileri, okul idaresi ve kurs öğretmeni Aynur Yokuş’u kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Halk Eğitim Merkezi’nin “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında açılan resim kursu 75. Yıl İlkokulu 2-B sınıf öğretmeni Aynur Yokuş tarafından verildiği, 120 saatlik kurs neticesinde 7-8 yaşındaki minik 2-B sınıf öğrencileri şaheserler ortaya çıkararak, öğrenciler çizgi, karakalem, pastel, sulu boya, perspektif, karikatür ve özgün çalışmalarını 13.04.2017 Perşembe günü saat 12.30’da 75. Yıl İlk-Ortaokul sosyal faaliyetler salonunda sergilendi ve açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve diğer katılımcılar ile birlikte yapılarak resim sergisi gezildi.