Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Okul Müdürü Süleyman Karadeniz, 4-C Sınıf Öğretmeni Mehtap Sağır, 4-B Sınıf Öğretmeni Bedia Doğan ve öğrenciler katıldı. Toki Yavuz Selim İlköğretim Okulu Dördüncü sınıf öğrencileri Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya Mahalli İdareler, yerel yönetimler, Belediye Başkanının görevleri hususunda sorular sordular.

Belediye Başkanımız Mehmet Yaka ise konuşmalarında öğrencilere hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı ve kendisini tanıttı. Medeni cesaretlerinizden dolayı soru soran öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi. Bizlerde sizler gibi o masalarda okuyarak bu günlere geldik, şimdi ise ilçemize hizmet ediyoruz.. Toki Yavuz Selim İlköğretim Okulu kendinden söz ettiren bir okul olmasından dolayı ayrıca sizleri kutluyorum. Bugüne Kadar gerek ilçemiz okullarında gerekse Büyükşehir yasayla beraber ilçemize bağlanan mahalle okullarında, ayırt etmeksizin Okul bahçeleri ve çevre düzenlemeleri yaparak elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık ve çalışmayada devam edeceğiz.    Başkan Yaka sohbet ettiği ve sorularını cevaplandırdığı öğrencilere Belediyecilik hakkında bilgiler verdi. Ziyaretleri için İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç’a, Okul Müdürü Süleyman Karadeniz, Sınıf Öğretmenleri Mehtap Sağır, Bedia Doğan’a  4-C ve 4-B öğrencilerine teşekkür ediyorum dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç İse konuşmalarında Bizleri Kabul ettiği için Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya  teşekkür ediyorum. Göreve geldikten bu zamana kadar Okullarımıza yapılan hizmetler için ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

Toki Yavuz Selim İlköğretim Okul Müdürü Süleyman Karadeniz İse çocuklara kısa bir anekdot anlatımı yaptıktan sonra Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya Okulumuza yapmış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Toki Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencilerinden Eda Ünver ve Şeyma Nurkanat Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya çalışmalarında başarılar diliyoruz diyerek çiçek takdim ettiler.