Sultaniye Anaokulu Mezuniyet Gecesine Karapınar Belediye Başkanı Mehmet YAKA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ, Belediye Başkan Yardımcısı Emre ÖZSOY, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Gecede bir konuşma yapan  Sultaniye Anaokulu Müdürü Yurdaer TEZCAN, gösterileri sunanların profesyonel olmadıklarını, minik çocukların kalplerinden gelen ruhla oynadıklarını ve bunun da öğretmenlerinin özverili çalışmaları sonucunda hazırlandığını söyledi. Yurdaer TEZCAN düzenlenen programa katılımlarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet YAKA’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ’ye, Başkan Yardımcısı Emre ÖZSOY’a, siyasi parti temsilcilerine ve tüm misafirlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Gecede öğrencilerin birbirinden güzel etkinlikleriyle coşkulu anlar yaşayan öğrenci velileri ve onları izlemeye gelen misafirler çocukları bol bol alkışladılar…Çocukları izlemeye gelen misafirler, hazırlanan etkinlikleri keyifle izlediklerini ve çok eğlendiklerini söylediler.

Gecenin en anlamlı  etkinliği de Sultaniye Anaokulu öğrencisi Ravzanur KOÇAKER’in  okul Rehber Öğretmeni  Kadir ARSLAN’ın sazı eşliğinde söylediği “Çanakkale” türküsü oldu. Çanakkale türküsü söylenirken izleyenler de duygulu anlar yaşadılar.