Yılsonu gösterilerine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sami Sağdıç, Nizamettin Tezcan, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Bekir Çelik, Karapınar Devlet Hastanesinde görevli Dr. Bülent Aydınbelge, Sultaniye Anaokulu Müdürü Yurdaer Tezcan, Öğretmenleri, Öğrencileri, Okul Müdürleri, vatandaşlar ve diğer davetliler katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açılış konuşması Sultaniye Anaokulu Müdürü Yurdaer Tezcan tarafından yapıldı ve şunları söyledi”

Karapınar Sultaniye Anaokulu Öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu gösterilerinde bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle teşekkür ederken, Öğrencilerimizin yıl boyunca kazandıkları becerileri sergilemek için hazır olduklarını, bu yılsonu gösterileri farklı güzelliklerin ne kadar uyumlu ve mutlu birliktelikler meydana getirebileceğine hepimiz şahit olacağız. Öğretmen ve Öğrencilerimizin bu emeklerinin sevince dönüşmesi ve yarınlarının daha verimli ve başarılı olması ortak temennimizdir. Hedefimiz, yalnızca okuma yazma öğretmek değil; Öğrendiklerini yaşama uygulayan, bilgileriyle dünyayı geliştiren insanlar yetiştirmektir. Bugün, sevgili çocuklarımızın karşımıza geçip “Ben de Varım” diyebilen çalışkanlığını üretkenliğe dönüştürerek hünerlerini sergileyen bireyler haline geldiğini göreceksiniz. Onların kendilerine olan özgüvenlerinin ve sorumluluklarının nasıl geliştiğini göreceksniz. Diyen Tezcan, Şimdi yaslanın arkanıza geliyorlar karşınıza, onlar MİNİK ELLER, kocaman yürekli çocuklar, Öğretmenleri ile birlikte çalıştılar çabaladılar sizler için uğraştılar. İyi seyirler.”dedi

Öğretmenlerimizden Berrin Başbuğu, Ravza Öğretmen, Nadire Baydeniz, Hacer Pala, Selma Alan ve Zehra Sonkaya eşliğinde; Sultaniye Anaokulu Öğrencilerinin sergiledikleri, Minik eller sınıfının davul gösterisi, Uçan balonlar sınıfının ateş böceği gösterisi, Bücürükler sınıfı vaka vaka gösterisi, minik eller sınıfının çember ve şemsiye gösterisi, kelebekler sınıfının ringa gösterisi, şirinler ve papatyalar sınıfının yedi renk Türkiye gösterileri seyirciler tarafından ayakta alkışlandılar.

Sultaniye Anaokulu Öğrencilerinin tümünün mezuniyet cübbesi giyerek, katılım belgelerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sami Sağdıç, Nizamettin Tezcan, Sultaniye Anaokulu Müdürü Yurdaer Tezcan, Karapınar Anaokulu Müdürü Celalettin Aktürk, Sultaniye Anaokulu Okul Aile Birliği Başkan Yrd. Nevzat Soran tarafından takdim edildi.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak Sultaniye Anaokulu Okul Müdürü Yurdaer Tezcan’a, Öğretmenlerine, Öğrencilerine bu güzel programı hazırlamaları ve vatandaşlarımızın beğenisini kazanmalarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.