Programa Kreş Müdüresi Hümeyra Alp, Kreş’te görev yapan eğiticiler, Kreş minikleri ve çok sayıda öğrenci velisi ile vatandaşlar katıldı.
Ümmügülsüm Ekmekçi sunuculuğunda bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda;
Minik Öğrencilerden Ahmet Emir, Kur’an-ı Kerim Tilaveti sundu.
Sevimli Dahiler Kreş Müdüresi Hümeyra Alp açılış konuşmasında “ Kıymetli velilerimiz, saygı değer misafirler, Sevimli Dahiler Kreş ve Gündüz Bakımevinin organize ettiği yıl sonu ve mezuniyet programına hoş geldiniz diyen Alp, Çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edecekleri, kendilerine olan güvenlerini gösterecekleri, Türk Kültüründen güzel örnekler sergileyecekleri bu gece, büyüklerinde arşivlerinde tatlı bir anı olarak kalacaktır. Bizler de bu güzelliklere ortak olmak için bugün toplanmış bulunmaktayız.
Dokuz ay önce sizlerden ilk kez ayrılarak biraz korkulu biraz mahzun bir şekilde bize gelen yavrularınızı bugün; Korkularını coşkuya, hüzünlerini mutluluğa dönüştürmüş ve sosyal çevreye uyum sağlamış bir şekilde karşınıza getirdik. Bugün onlar size gönüllerine atılan eğitim tohumlarını nasıl yeşermeye başladığını göstereceklerdir. Sevgili miniklerimiz çok çalıştılar, heyecanları doruk noktada, onlara en büyük destek sizlerin kuvvetli alkışları olacaktır. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederken, hoşça vakit geçirmenizi diliyorum”dedi