Öğretmen Ümügülsüm Ekmekçi’nin sunuculuğunda yapılan proğram

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Sevimli Dahiler Kreşi Öğrencisi Talha Semih Günel’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle Ayetil Kürsiyi okudu.

Sevimli Dahiler Kreşi Müdiresi Hümeyra Alp açılış konuşmasında şunları söyledi “ Çok kıymetli katılımcılar yıl sonu programımıza hoş geldiniz. Değerli veliler sizlerin bu akşamki duyguları herkesten farklı. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz gözbebeklerinizin ilk başarılarını seyredecek olmanın heyecanı içerisindesiniz. Bizler de bu heyecanı paylaşıyoruz.

Evlatlarınızı yaşamlarının bu önemli döneminde, okul öncesinde bizlere emanet ettiniz. Bizlerde Sevimli Dahiler Kreşi olarak gözbebeklerinizi bir aile sıcaklığı içerisinde sevgi ve hoşgörüyle yetiştirmeye çalıştık. Bu konuda bize olan güveniniz için siz kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz. Bütün bir yıl boyunca büyük bir özveri ve titizlikle çalışan personelime de kendim ve sizler adına teşekkür ediyorum. Miniklerimiz çok heyecanlılar onlara da bir destek alkışı rica ediyorum diyen Alp, programımıza teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür eder, iyi seyirler dilerim”dedi

Ardından Kelebek isimli öğrencilerin rondu gösterisi, Arı rondu ve ve Yıldızlar sınıfının gösterisi, Kelebekler Sınıfı Öğrencileri Karadeniz ekibiyle gösteri sundular, Öğrencilerden Seher,Melek, Arif, İrem, Niyazi, Sude Diri, Talha, Semih, Tuba, Azra, Yusuf Kerem, Elif Bera iki adet İngilizce şarkıyı koru halinde söylediler. Kafkas dansı ile Uğur Böcekleri sınıfının gösterisi, Öğrenci Hatice Dilay Karademir İstiklal Marşının 10 kıtasını ezbere okudu, Türkiye Gösterisi ile her yöreden halk oyunları ve şarkılar sundular, mezun olan Kelebekler sınıfı öğrencileri, Uğurböcekleri sınıfı öğrencileri sahneye gelerek keplerini havaya atarak anne ve babaları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çocukların gösterileri seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Çocuklar gösteri sonunda gönüllerince eğlenerek program sone erdi.