Sevimli Dahiler Kreşi öğrencilerinden toplam 50 öğrencinin Dentinar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Genel Diş Hekimlerinden Dr. Tuba Gündüz, Dr. Gamze Gül Bilgin tarafından ücretsiz olarak diş muayeneleri yapılarak taramadan geçirildiler.
Sevimli Dahiler Kreşi öğrencilerine, Dentinar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimlerinden Dr. Gamze Gül Bilgin ve Dr. Tuba Gündüz tarafından diş hastalıkları ve dişlerin hastalıklara karşı nasıl korunması gerektiği, ağız ve diş sağlığı problemleri nelerdir, diş fırçalamanın önemi, Dentinar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği öğrencilere gezdirilerek yapılan iş ve işlemler ile çalışmalar hakkında Ayrıca, İmplant, titanyumdan yapılmış yapay diş kökü olduğunu, özel tasarım ürünü ve tıbbi bir cihaz olduğunu, ergenlik çağını tamamlamış, sistemik rahatsızlığı olmayan her sağlıklı bireye implant uygulanabilir olduğu bilgileri verildi.
Sevimli Dahiler Kreşi Müdiresi Hümeyra Alp şunları söyledi, " Öğrencilerimizin diş sağlıklarının çok önemli olduğunu, Dentinar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğince iki gün içerisinde 50 öğrencimiz ücretsiz olarak diş taramasından geçirildi. Diş taraması yapılmasında öğrencilerimize çok sıcak ilgi ve alaka gösteren Dentinar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nin Genel Diş Hekimlerinden Dr. Gamze Gül Bilgin'e, Dr. Tuba Gündüz ve tüm personellerine çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ve aileleri diş taramasından çok memnun oldular. Öğrencilerimizin sağlıklı bir yaşam sürmesini çok önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerimiz zaman zaman devam edecektir."dedi