Metem salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Mili Eğitim Müdürü Bahri Kini, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Bekir Çelik, İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Sami Sağdıç ve servis şoförleri katıldı.

Çocukların emanet edildiği servis araçları üzerinde kontrol sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Komiser Çelik, şöyle konuştu: “İlçemizde güvenli bir servis taşımacılığında, her kişi, kurum ve kuruluşa görevler düşmektedir. Bu bilinçle hareket edersek hepimiz kazanmış olacağız. Sorumluluk alanımızda bulunan karayollarında servis araç sürücülerini bilgilendirerek, trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkartmak ve böylece yol kullanıcılarımız olan yaya yolcu ve sürücülerinin trafik kazalarına karışmasını önlemektir. Şoförlerimiz trafik kurallarına mutlaka uymalıdır. Çocukların kendilerine emanet edildiğini unutmamalıdırlar” dedi.”


İlçe Milli Eğitim Müdür Bahri Kini ise, okul servis araçları üzerinde yapılacak uygulamalarda çocuklarımızın güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla tedbirlerin alındığını söyledi.