İlçe Sağlık Müdürlüğü elamanları tarafından ‘Sağlıklı ve Dengeli Beslenme İle Obezite’ kunulu seminere, Okul Müdürü Ünal Güleç, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri Gülsüm SORAN ve Aysun KEÇEOĞLU tarafından “Sağlıklı Beslenme ve Hijyen” konulu semineri öğrenciler tarafından ilgi ile takip edildi.

Okul Müdürü Ünal GÜLEÇ yapılan etkinlik hakkında şunları söyledi: “Günümüzün en önemli konularından biri sağlıklı ve dengeli beslenme ile obezitedir. Özellikle gelişim çağındaki çocuklarımızın sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlığı kazanabilmeleri için E-Twinning Proje koordinatörü Meltem İNCİ ve diğer öğretmenlerimiz 15 günlük periyotlarla sağlıklı beslenme etkinlikleri düzenlemektedirler.” Dedi

Seminere katılan öğrenciler, İlçe Sağlık Müdürlüğü elamanlarından Gülsüm SORAN ve Aysun KEÇEOĞLU tarafından slayt eşliğinde Sağlıklı ve Dengeli Beslenme ile Obezite hakkında vermiş oldukları bilgiler bizler için çok faydalı olmuştur. İlçe Sağlık Müdürlüğü elamanlarına ve bizlere bu imkânı sağlayan E-Twinning Proje Koordinatörü Meltem İNCİ’ye, Okul Müdürümüz Ünal Güleç’e ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”dediler.